Pirkanmaalla aluevaltuusto äänesti maanantaina hyvinvointialuejohtajan valinnasta

Pirkanmaalla aluevaltuusto äänesti maanantaina hyvinvointialuejohtajan valinnasta.Hyvinvointialuejohtaja johtaa aluehallituksen alaisena hyvinvointialueen hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Pirkanmaan hyvinvointialue on Suomen suurin ja tuottaa 2,3 miljardilla eurolla sote- ja pelastuspalvelut yli puolelle miljoonalle ihmiselle. Työntekijöitä on yli 19 000. Hyvinvointialue aloittaa toimintansa tammikuussa 2023.

Liike Nyt -aluevaltuustoryhmä pitää tärkeänä, että hyvinvointialuejohtajalla on vankka asiantuntemus, kokemusta ja näyttöä johtajuudessa onnistumisesta. Pirkanmaalla hyvinvointialueen johtamisessa tullaan tarvitsemaan suurien kokonaisuuksien eteenpäin viemistä, kehittämistä ja taloudellista näkemyksellisyyttä. Hyvä johtaja on vastuullinen, tasapuolinen ja yhteistyökykyinen.

Vastaa